زکام در مزاج سوداوی

مزاجهای سوداوی کمتر گریپ می شوند و اگر مبتلا شدند آسیب بیشتر می بینند زیرا خشکی چشمها، سنگینی سر و خشکی بینی، سردرد شدید، در اینجا بیشتر دیده می شود، دهان بوی چیز سوخته می دهد و بوی دود از بینی و دهان احساس می شود و زود تبدیل به عفونت سینوسها می گردد.

درمان:

با جوشانیده برگ خطمی، گل بنفشه، برگ کاهو، کدو، سر را بشویند، ماءالشعیر خشخاش و حریره از شکر و نشاسته مفید است اگر سده یا ماده بیماری زا تمام شد می توان از تبخیر سندروس استفاده نمود.

برونشیت در تعقیب گریپ

در نزله های سخت که با سوزش حلق و سینه همراه است می توان از لعاب به دانه با عرق گل استفاده کرد اگر شربت بنفشه به آن اضافه شود بهتر است و ریشه کاسنی را نیز جوشانده روزی سه لیوان میل نمایند ( 10 گرم برای هر لیوان ) که باعث باز شدن صدا و صاف شدن آن می گردد اگر صدای بیمار گرفت که آن نشانه ورم حلق و طنابهای صوتی می باشد بایستی از نسخه زیر استفاده نمود.

کتیرا 5 گرم

نبات 40 گرم

مرمکی 5 گرم

عصاره شیرین بیان 5 گرم

همه را در هم آمیخته روزی سه قاشق مرباخوری میل نمایند اگر از این هم صدای بیمار باز نشد از چوب چینی و عشبه و غیره می توان استفاده نمود. برای باز شدن صدا باز دستوراتی در مبحث سینه دردها وجود دارد که به زودی نوشته خواهد شد با ما باشید.

در تمامی مراحل درمان برای تعادل مزاج بهتر است داروهای ترکیبی ( منضج ) و داروهای مکمل گیاهی مؤثر و آزمایش شده جهت درمان قطعی تمام بیماریهای معرفی شده موسسه را دریافت کنید.

 

عزیزان می توانید از ( طب سنتي، گیاهان دارویی، داروهای گیاهی، گیاه درمانی، طب گیاهی، طب مکمل، زيبايي پوست، حجامت، زالو درماني، درمان بيماري، نسخه های گیاهی، درد مفاصل، دیسک کمر، سردرد، میگرون، سرگیجه، اضطراب ) بهرمند شوید.