بیماری های چهره (صورت)

براى باز شدن رنگ صورت و صاف شدن بشره از لكها و پوسته ريزيها و كم شدنغرورها و غيره هر روز صبح نصف استكان سكنجبين در نصفاستكان گلاب ريخته بقيه را آب سرد اضافه كرده تا يك ليوان شود صبح ناشتاميل نمايند و از خوردن غذاهاى غليظ، سرخ كرده ، خيلى چرب و دير هضمبپرهيزند و روزانه صورت خود را با آرد باقلا، آرد نخود، مغز بادام تلخ وكتيرا از هر كدام 25 گرم نرم كوبيده يك قاشق مرباخورى در نصف استكان شيرحل كرده ماساژ دهند و پس از سه يا چهار ساعت با آب سبوس گندم يا برنج يابا آب گرم ساده بشويند: اينعمل را تا سفيد شدن چهره ادامه دهند

 

لك صورت

 

اين لكهاى نامناسب ، بيشتر در زمان آبستنى پيدا مى شوند و در بانوان يا دخترانى كه دچار اختلال سيكل قاعدگى هستند نيز به وجود مى آيد، علاوه بر اختلالات ارمونهاى جنسى ، ضعف كار كبد و دستگاه گوارشى و بخصوص تاءثير ارمون ملانوترب هيپوفيز را در ايجاد آن بى تاءثير نمى دانند. در هر صورت براى معالجه موضعى آنها معالجه داخلى نيز شايسته توصيه مى باشد، يبوست و جذب سموم بيش از معمول روده ها، نيز عامل تشديد كننده لكها نيز خواهد بود آفتاب و تابش مستقيم خورشيد رل بسيار مهمى در ازدياد آنها به عهده دارد، خوردن مواد رنگ دانه مثل گوجه ، بادنجان مخصوصا سرخ كرده آنها عامل زياد كننده لكها مى باشد.

 

شستن صورت با آب سبوس گندم يا برنج يا آب گرم ساده يا آب گل زرفا توصيه مى شود، اين عمل را تا حصول نتيجه كامل مى بايستى ادامه داد اين شستشوى صورت بعد از ماليدن داروهاى بالا انجام مى شود و گل زرفا بهتر از ساير شستشو دهنده ها مى باشد. براى اين كار شنبليله و افسنطين نيز مفيد است .

پزشكى در مصر قديم

تصوير فوق يك پزشك مصرى در را در (1400-1500 قبل از ميلاد مسيح ) نشان ميدهد. اين پزشك لباس سفيد پليسه شده و كلاه گيس ‍ مخصوص كه نشان وقار پزشكى بوده است ملبس ميباشد. او مشغول معالجه بيماريست كه فك او دچار عارضه كزاز مى باشد. اين بيمارى در يك طومار قديمى تشريح شده است كه امروزه بنام ادوين اسميت پاپيروس ‍ ناميده مى شود.

 

پزشك با اطمينان كامل و مهربانى زياد مشغول معالجه بوده در حالى كه بيمار بوسيله تكيه گاه آجرى بطور نشسته نگاهدارى شده است . دستورات درمانى روى طومارى كه در دست دستيار پزشك است نوشته شده است .

 

پزشكى مصر 2500 سال در دنياى قديم مقام شامخى داشته است .

 

نسخه ساده لك بر

 

مشك ترامشيع با برگ بادام تلخ را جوشانده آب آن را بمالند يا اينكه روغن بادام تلخ ماليده سپس با آب سبوس يا آب بابونه يا مريم گلى يا گل بنفشه صورت را بشويند.

 

غازه
داروهائى كه براى تميز كردن به كار مى برند غازه نامند. مهمترين آنها عبارتند از:

 

آرد عدس ، آرد نخود، آرد باقلا، آرد برنج ، آرد گرسنه ، يا كاودانه ، هر كدام را به تنهائى يا چندتاى آنها را تواءم كرده نرم كوبيده در شير ريخته لكه هاى صورت را با آن ماساژ دهند. (روزى چندين مرتبه ) كسانيكه مايلند صورت زيباى خود را (بعد از سيرت زيبا) حفظ كنند به نكات زير توجه نمايند. از خوردن زنيان زياد، زيره زياد، نوشيدنى هاى ناگوار، گل خوارى ، چيزهاى مشابه آن و نشستن در نور آفتاب و خوردن غذاهاى سرخ كرده و چرب و محرك خوددارى نمايند. در عوض به مصرف سير، پياز، كلم ، تره ، ماءالشعير، وج ، اطريفل ، مرباى هليله ، سعد قرنفل و گل زوفا مبادرت نمايند.

 

غازه
شيطرج 10 گرم ، نرم كوبيده در يك استكان سركه حل كرده روزى سه مرتبه بمالند و بعد از آن صورت با آب جوشيده خارخسك بشويند.

 

10 گرم تخم ترب را نرم كوبيده در يك استكان شير حل كرده مرتبا به صورت بمالند سپس با آب سبوس بشويند.

 

مغز بادام تلخ 20 گرم در آب انجير حل كرده به صورت بمالند و يا خار شتر را سوزانده و خاكستر آن را در عسل ريخته يا سياهدانه را نرم كوبيده با صابون حل كرده يا صبر زرد را در سركه ريخته بمالند يا آنزروت دو برابر، كتيرا يك برابر هر دو را نرم كوبيده در شير بز حل كرده بمالند يا برگ توت سائيده را با عسل يا بهمن سرخ و سفيد سائيده را با نمك و عسل يا تخم كتان بوداده را به نسبت مساوى سائيده با آب انجير بمالند.

 

داروهاى مؤثر با خالها (كك مك)

 

اين رنگ دانه هاى نقطه اى شكل كه در سطح بدن كمتر و در صورت بيشتر ديده مى شوند ملانين يا رنگ دانه پوست است كه به علل نامعلومى بدين شكل تظاهر مى نمايد آنها كه سطحى بوده و تازه شروع شده باشند به درمان جواب مثبت مى دهند اما آنها كه كهنه و در عمق پوست نشسته اند مقاوم ترند، آنچه باعث زياد شدن و پر رنگ شدن آنها مى گردد عبارت است از تابش آقتاب و نور خورشيد خوردن غذاهاى محرك مثل فلفل بادنجان گوجه فرنگى و بعضى ها معتقدند خوردن مغز كله گوسفند در ازدياد آنها مؤثر است .

 

درمان :
آنچه در لك صورت گذشت در درمان اين بيمارى نيز به كار مى رود.

آثار خون مردگى

اين آثار كه در اثر ضربه و سقطه به وجود مى آيد به صورت سبز رنگ در زير پوست باقى مى ماند كه با ضماد برگ ترب يا برگ نعناع و يا كمى زرنيخ و اوشق از بين مى رود.








براى از بين بردن خال كوبيها

اول بايستى محل را با آب گرم نطرون شستشو داده و بعدا سقز را در عسل حل كرده ضماد نمايند اين ضماد بايستى به مدت سه روز روى پوست قرار داشته باشد سپس برداشته آن را با آب نمك بشويند دوباره ضماد نمايند اين عمل را بايد آنقدر تكرار كنند تا خالها محو شود. (نطرون = بوره ارمنى ).

 

داروهای گیاهی مؤثر و آزمایش شده موسسه جهت درمان بیماری های چهره و صورتاستفاده کنید.

در تمامی مراحل درمان برای تعادل مزاج بهتر است داروهای ترکیبی ( منضج ) و داروهای مکمل گیاهی مؤثر و آزمایش شده جهت درمان قطعی تمام بیماریهای معرفی شده ما را دریافت کنید.

 عزیزان می توانید از طب سنتي,طب مکمل,زيبايي پوست,حجامت,زالو درماني,درمان بيماري ها, گیاهان دارویی,مکمل,داروهای گیاهی,نسخه های گیاهی سنتی بهرمند شوید